sâmbătă, 4 aprilie 2020

Covid-19. Ce spune Mare Zeu Vasile, Vasile? Prima parte.

 
Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Bagavan Vishnu.
Din capul locului nu sunt medic și nu mă pricep la Medicină. Ce sunt? Eu zic că sunt Mare Zeu Vasile, Vasile. Păi dacă tu nu te pricepi la nimic, cum te dai Mare Zeu?
  Da dacă Eu sunt un impostor Mari Zeii Brahma, Vishnu, Rudra și Isha au dreptul să mă distrugă. Eu ii jignesc și le stric reputația în conducerea Universului.
 Acești Mari Zei au dreptul să mă omoare si să mă taie în bucăți și să mă ardă, iar cenușa s-o arunce în Marea Neagră.
  Da ce sunt timpurile de pe urmă? Nu știu, sunt prostănac și lud și nu am cum să gândesc, a gândit Hristos pentru noi toți și-a zis că vine El să facă noua ordine pe pământ.
·      Da timpul trece și Hristos nu mai vine, în schimb vine Covid-19.
  Dar vedem pe internet că Mari Preoți Ortodocși Români ne spun că Dumnezeu vă vindecă de Covid-19.
  Eu știu că Hristos e Mântuitorul Creștinătăți și nu Vindecătorul Bolilor umane. Vreau să vă amintesc clar Creștini, Hristos nu a avut puteri Divine proprii.
·      Toate Învierile și vindecările lui Hristos au fost făcute de Tatăl Ceresc și nu de El.
 Moise a ridicat toiagul și apele Mări Roșii s-au despicat în două. Deci nu Moise le-a despicat în două și le-a ținut despicate până ce au trecut Evrei ci Dumnezeu a făcut acest fapt.
  Deci practic Dumnezeu are puteri și nu Hristos sau Moise.
  Dar Dumnezeu a făcut doi oameni Aleși și prin Ei și-a manifestat Puterile lui Formidabile.
  Care este Meritul Religios a lui Isus? Deci înainte de-a fi Întrupat în Israel Isus a fost Mare Preot Indian, adică Mare Brahman și a obținut eliberarea în Paradisul Brahmanilor.
  De aici a fost trimis pe pământ ca Mântuitor al Creștinilor. Isus a făcut un Conspect din Cele Patru Vede pe care la Numit „Buna Vestire.”  Prin procedeele religioase făcute în India se numără și ridicarea Mari Zeițe Kundalini.
  Deci practic Isus când a fost întrupat în Israel, corpul său emitea în mod continu Duhul Sfânt. 
Mare Zeu Vasile, Vasile cu Marele Zeu Ganesha.
·       Da o să ziceți în Biblie Nu scrie în mod direct ce spui Tu. Așa e și nu vă contrazic.
  Biblia are două laturi una vizibilă care poate fi citită și explicată pe mai multe nivele. Și o latură ascunsă care nu se vede și care nu o pot însuși Credincioși, Preoții și marii Preoți. Dar ca să puteți citi toată această latura Ascunsă ființelor umane, trebuie să aveți puteri Yoghine primite de la Marea Zeiță Kundalini în nume propriu.
v În religia Creștină și Iudaică avem avem următoarele Ființe Supremă: 
1.  Dumnezeu care face acest Univers(vezi Capitolul Facerea),
2.  Isus Hristos Fiul Său, Mântuitorul Creștinătăți.
3.  Duhul Sfânt, Cel care execută lucrarea și nu iartă.
4. Îngerii,
5. Arhanghelii,
6. Heruvimii, etc.
  Dar mai apare un Înger decăzut care este Satan la uni îi zice Lucifer.
   Acest Satan ispitește credincioși și face numai rele lumi, la ispitit însuși pe Marele Isus.
  Acum se pune întrebarea! Cine face Covind-19?
  În religia Iudeo-Creștină o să spuneți că Satana face rele și atunci este vinovat pentru Covind-19.
  Eu nu sunt Creștin și nu Pot Lua în Seamă această brambureală Iudeo - Creștină. Această clasificare Divină e valabilă azi numai și numai în Religia - Creștină.
·      Da înainte ca Evreii și fie poporul Ales mai exista un popor Vechi erau Mari Greci Antici.
Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Mami Parvati și Zeul Ganesha copil.
  Timpul a trecu și iată că Mitologia Greacă a fost uitată de omenire.
  Dar să punctez ce e Legea Divină în spațiul Greciei antice. Se știe că în Grecia antică era o legea divină a Grecilor, care trebuia respectată de toate popoarele care formau atunci Imperiul Grecesc. Dar Troieni regelui Priam încalcă cu bună știință legile de conviețuire Morală a Grecilor. Dar Marele Hector o fură pe Marea Elenă soția lui Menelau.
  Punctul culminat al încălcări legilor Divine e atins și nimic nu se poate face cu împăcarea celor două tabere. Si astfel Greci se adună cu corăbiile în portul Aulida. Erau peste 1186 de corăbii toate pline de soldați. Printre soldați se găsea Mari Eroi Ahile, Ulise, Patrocle, Menelau, etc. Care au un singur gând distrugerea Troiei și restabilirea Moralei Divine. Înainte de pornirea corăbiilor lui lios îi apare în față Marea Zeiță Pallas-Atena, după ce ieșise din cort. Marea Zeiță Pallas– Atena îi apare într-o statuie cioplită în lemn.
  În urma multor rugăciuni și procede Spirituale, Marea Zeiță Pallas-Atena binecuvântează puternica oaste a Grecilor, prin manifestare Ei sub formă de statuie. Cine e azi Pallas-Atena? E însuși Iehova, Dumnezeu, Allah, iar la noi în Yoga Noastră e Marea Zeiță Kundalini. Corăbiile pleacă spre Troia, o cuceresc și o distrug.
  Deci omul păcătos trebuie distrus și eliminat din societate aceasta este legea veche a Grecilor Antici. La această mare luptă e prezent marele Homer și el ne descrie cu lux de amănunte toate episoadele luptei.


Lupta de la Cannae.

v Să mai iau un exemplu, luptele dintre Romani și Cartaginezi.
  Hannibal pătrunde cu armata lui de cartaginezi în Italia și în prima bătălie de la Cannae el omoară aproape 70 de mii de soldați romani. Hannibal era un Mare strateg militar, dar era un slab om politic. Hannibal a stat în Italia peste 15 ani și a făcut multe războaie și cucerii, dar a fost chemat să apere Cartagena.
  Scipio debarcare cu o puternică armată pe teritoriul Cartagenei În lupta care s-a dat Romani înving în mod categoric și impun Cartaginezilor respectarea Legilor Morale Romane.
  Cartaginezi nu se mulțumesc și pornesc cel de al doilea război Punic și de această dată sunt învinși și reuși să respecte Marea Pace Romană.
  Cartaginezi nu se împacă cu înfrângerea și pornesc cel de al treilea război Punic. Și acum Cartagenezi sunt învinși. Romani constată că acest popor e nebun și distrug în întregime Cartagena.
Lupta de la Zama.
v Să mai iau un exemplu lupta dinte Evrei și Romani.
  Evrei aveau o credință nebună că dacă Iehova îi alese ei vor fi ca frunza și iarba în lume și nimeni nu le va sta în cale. Dar Romani cuceresc Israelul cu mult înaintea întrupări lui Isus. Marele preot Caiafa are informatori peste tot și aceștia caută să afle cine este Isus. Informatori trebuie să afle ce spune Isus despre Romani? Iar Isus spune ce Spune „Dați Cezarului ce e a Cezarului și lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu.” Isus spune că e trimis de Iehova pe pământ ca Fiul Său. Dar Caiafa mai are o ultimă încercare să-l omoare pe Isus pe Cruce sa vadă dacă Isus  are cu adevărat Puteri. Când Hristos era în cuie pe cruce, Caiafa trimite și el informatori la Crucea lui Hristos.  Acești informatori trebuie să vadă dacă Isus pe cruce va face minuni. În acest fel informatori îi spun să se dea Jos de pe Cruce să creadă și ei în El.

  Surpriză Isus nu mai are Puteri se comportă ca un om simplu pe cruce, moare și el ca toți oameni. De ce acest fapt Marii Zeii Brahma, Vishnu Rudra și Isha îi ceruse Mari Zeițe Kundalini să decupleze puterile de la Isus, lucru care s-a întâmplat cu Isus. Timpul trece și Evrei mai încearcă să scape de sub asuprirea Romană.

¨    Revolta evreilor (66-70 e.n) împotriva Imperiului Roman.
 Martorul ocular, Josephus arată că violențele au început în Cezareea în anul 66.
  Acestea au fost provocate de sacrificarea unor păsări de către greci, în faţa unei sinagogi locale. Evreii se plâng autorităţilor romane, dar Garnizoana romană nu a intervenit pentru că tensiunile dintre greci și evreii religioși erau vechi și erau cunoscute de romani.  Imediat a început o reacție la acest gest.
¨    Generali  Romani plănuiesc să oprească Revolta.
  După ce a izbucnit revolta, ea a cuprins toată Iudeea.
  Totuși Generali Romani și-au dat seama de pagubele produse și în prima fază au încercat să se împace cu evrei. Dar evrei s-au înfoiat în pene și nici nu voiau audă de așa ceva.
  Doar ei sunt Poporul Ales de Iehova și numai vor ridica toiagul și Romani vor dispărea. În acest mod generalul Gallus a luat o armată mare din Siria și a înaintat spre Ierusalim pentru a restabilii ordinea. După cum vedem Gallus a pornit cu un gând curatrestabilirea ordini” și nici de cum răzbunare.
¨    Totuși la Roma lucrurile se precipitată împăratul Nero îl desemnează pe generalul Vespasianînăbușe revolta evreilor.
  Vespasian, cunoscut și ca Caesar Vespasianus Augustus, sau Titus Flavius Vespasianus, a fost împărat roman din decembrie a anul 69 sau cum i-se mai spune Anul celor patru împărați până în iunie. Fondator al Dinastiei Flavilor, el a fost încoronat într-o perioadă de instabilitate politică(război civil) și criză economică lăsate de la moartea lui Nero.
  Date biografice. Fiul unui modest funcționar de vamă, Vespasian a urmat o carieră militară care-l poartă în Germania Superioară, Britania, Africa, etc.
Hartă a Imperiului Roman.
¨    În anul 67 este însărcinat de Nero să reprime Revolta iudeilor, sau Marea Revoltă a Evreilor.

Casetă text: Titus continuă lupta cu un evreii care sângerează puternic, dar încăpăținat până la un „Mare Fanatism Religios.” În aceste clipe dramatice evrei sunt părăsiți de Iehova, circumcizia nu le mai asigură protecție. Evrei în loc să se predea continuă lupta împotriva mașini de război Romane care este bine echipată și bine dirijată de Titus. Marii Zeii nu manifestă nici o milă față de evrei și îi tratează ca pe niște animale, ca Hristos pe Cruce.


  Proclamat împărat la Alexandria, la 1 iulie a anului 69 de legiunile din Orient. Vespasian este recunoscut în întregul Imperiu, după ocuparea Romei și moartea lui Vitellus la 20 Decembrie a anului 69.
 
  Și astfel în această ultimă partea luptei Titus introduce în luptă geniștii, artileria, mașinăriile-berbece, toată strălucita sa tehnică de asediu. În luna septembrie sunt trecute și aceste ziduri, cucerite ultimele bastioane; rezistența este înfrântă definitiv.
  Pierderile umane ale iudeilor sunt inimaginabil de mari. În timpul asediului s-au aflat în cetate, conform datelor lui Tacit, 600 000 de oameni. Josephus notează ca număr al prizonierilor, fără a socoti și crucificații și spintecații la 97.000.  Totuși mai sunt și alte informații care ne arată că pe o singură poartă iudeii au scos într-un interval de trei luni 115.800 de cadavre.
¨    Urmările tragice pentru Poporul Ales.
   Deasupra ruinelor, pustiului și deznădejdii din Templul Ierusalimului, pe care, sub amenințarea pedepsei cu moartea, nimeni nu avea voie să calce, Cea de a doua revoltă evreilor.

v Războiul Kitos este între ani 115 și 117, sau „ Al doilea război evreo-roman,” cunoscut la evrei ca „Răscoala Diasporei.
  A fost una din cele trei revolte majore ale evreilor din Provincia Iudeea și mai ales din Diaspora împotriva imperiului roman.
  Cea mai mare parte din ostilități s-au desfășurat în Cyrenaica, Libia, Egipt și în Cipru. Răscoala Diasporei, Războiul Kitos sau al doilea război evreo-roman a avut loc între anii 115-117 și s-a încheiat cu victoria romanilor. După unele scrieri, au fost pierderi mari, în jur de 440.000 de morți greci și romani. Numele de „Războiul Kitos” se referă mai ales la ciocnirile armate în Iudeea. Kitos, se crede, este deformarea în sursele evreiești a numelui latin Quietus, de la generalul roman Lusius Quietus.
¨    Cel de al treilea război între Romani și Evrei.
  Situația din acele timpuri. 
Colosseumului de la Roma.
  Împăratul Adrian este continuatorul neamului său Traian, că doar el la adus la putere. Are bani la discreție și vrea să-i învestească în temple și monumente ale zeităților Romane. Și astfel el cere ca în fiecare  provincie romana și fie ridicate statui și temple ale Noului Zeu(Jupiter era Zeul suprem la Romani).
  Și astfel Adrian își pune planul în aplicare. Să vedem cum acest plan a lui Adrian se lovește de planul Poporului Ales.
Ruinele Cartagenei.
¨     Planul era clar Iehova le spuse evreilor că sunt poporul Ales, iar El îi va proteja.
  Și pentru aceasta evrei și-au făcut circumcizie să fie protejați de Iehova. Acesta fiind un legământ veșnic între evrei și Iehova. Iar evrei nu pot suporta Zeitățile scârboase ale Romanilor.
  La coșul de gunoi cu Zeii Romanilor. Așa a spus Iehova să nu ai alți Dumnezei în afară de Mine. Așa le spuse clar Iehova cine nu va fi circumscris să fie omorât sau alungat din poporul Iudeu.
¨     Veștile rele veneau din ce in ce mai des la Adrian.
  Iudeea, veșnicul focar al nemulțumirilor religioase, se revolta din nou. Evreii distruseseră statuile lui Antinous și își cereau dreptul de a-și slavi unicul Dumnezeu.
  Acest fapt nu putea fi înțeles de un roman. Pentru că romani și-au făcut proprii Zeii după Modelul Grecesc. Și astfel romani înțelegeau Zeii diferitelor popoare și îi asimilau în Panteonul lor. Dar pe evrei nu puteau să-i înțeleagă, erau ceva de neînțeles. Pentru romani evrei erau priviți numai ca niște fanatici religioși.
Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Tati Shiva și Mami Parvati în formă umană.

¨     Rebeliunea împotriva romanilor era pregătită de mult timp ea începe o dată cu cucerirea Iudeii de către romani.
  Hristos zise că este Mesia, este verificat de Marele Preot Caiafa și Isus dă un răspuns de copil. Care Zice când e întrebat de poliție undei, tatăl tăuEu îs mic nu știu nimic, tata în pod belește oaia.”
  În acest timp liderul religios Simon bar Kochba, voia ca romani să nu le pângărească templele cu zeii lor ca:
  Jupiter(Zeul lumini), Jună(zeița lumini soția lui Jupiter), Venus(zeița primăveri), Marte(zeul războiului), Mitrha, Afrodita, Minerva(zeița înțelepciuni), Diana(zeița vânători), etc.

Casetă text: Deci Kochba nu e un fanatic religios cum spun și susțin uni. Deci însuși Iehova făcuse din poporul Iudeu un popor de fanatici pentru religia Sa. Să nu ai alți Dumnezei în afară de Mine. Ceilalți Zei și Dumnezeii falși să-i arunci la groapa cu gunoi. În acest mod când Adrian își impunea Zeii lui evreilor, ei se uitau la ei ca la coșul de gunoi.


  În acest caz el voia cu orice preț, îndepărtarea romanilor din viața lor religioasă.
Lupoaica mama adoptivă a întemeietori Romei.
¨    Ca semn al puteri în care ajunse Imperiul Roman, Adrian nici nu voia să bage în seamă națiunile mici ale imperiului.
  Așa că nu le satisfăcea doleanțele. Și mai mult voia să îi aducă în disperare și distrugere totală. În aceste împrejurări cu aurul și argintul luat din Dacia, armata romană se întărise mult.
   Această putere a Romei o percepea și Adrian și în acest mod simțindu-se stăpân pe situație vreatransforme poporul iudeu într-un popor de tip roman. În acest fel evreii trebuiesc să se închine ca și ei la Zeitățile lor.
  Adrian face primul pas și ordonă ca în Templul de la Ierusalim sa fie ridicată o uriașă statuie a lui Jupiter.
  Simbol al puterii romane, aceasta arată gloria și măreția Zeilor Romani în lumea Iudaică. În acest caz Adrian le dă evreilor două alternative:
1. Să se închine zeului Jupiter Zeu Suprem la Romani.
2. Sau să se răzvrătească.
Maya care face iluzia acestui Univers.
¨     Ceva despre Simon bar Kochba.
  Da este un mare lider religios și militar evreu și este mult iubit de poporul evreu. În acest caz ei îl numesc Mesia cel mult așteptat de ei. Este sau nu Mesia din Vechiul Testament? Da este.
  Ca lider militar și religios El nu ia în calcul înfrângerea sa de Adrian, iar în capul lui el are o idee fixă, că va câștiga bătălia cu romani. Pe ce se baza Kochba, pe Iehova care îi spuse că îl va apăra și îl va ajuta, când ajunge poporul evreu la necaz.
  Totuși  Kochba nu primiseToiagul sacru de la Iehova” și astfel nu putea să facă minuni să-i învingă pe romani
  Kochba nu primise puterile lui Hristos la 30 de ani, cu care a înviat și vindecat oameni.
  Pe ce se baza totuși Kochba, pe vitejia poporului evreu, dorința lui de a fi liber și de aș-i practica religia. În acest caz el nu a făcut o strategie, pentru cazul că ar fi pierdut lupta cu romani, în mentalul lui nu era loc pentru așa ceva.
  Bar Kohba a bătut monede pe care scria ,,Libertate Israelului” și de fapt începuse să fie considerat Mesia cel așteptat al evreilor.
 Modul de masacrare a evreilor.
  Fiecare oraș, sat, cătun sau grotă in care se putea ascunde un evreu, erau trecute prin formidabila mașinărie de război roman. Masacrele deveniseră un lucru obișnuit și, in iureșul nebun al acestei răzbunări, romani își pierduseră cumpătul și asasinau pe oricine le venea în cale.
   În acest caz însuși Severus asasina orice bărbat evreu, cu vârsta mai mare de 14 ani. Iar istoricul roman Cassius Dio, arată nu mai puțin de 585.000 de iudei au fost omorâți de legionarii romani, in crunta răzbunare a soldatului Roman.
Urmările revoltelor evreiești din cele trei răzvrătiri.
  Iudeea era pacificată și își schimba numele în Siria Palestina.
  După acest an statul Iudeea condus de evrei dispare de pe harta lumi. Statul Israel se înființează din nou în anul 1946 printr-o hotărâre O.N.U. 
  Adrian ridică o nouă colonie romană: Aelia Capitolina.  Împăratul Adrian pune acum să mai fie construit un hipodrom, două băi și un teatru mare.
  Pe masele de moloz ale sanctuarului iudaic se înalță în toată splendoarea, amintind învinșilor cine e mai puternic, un monument a zeului lumini Jupiter; iar acolo unde, conform tradiției creștine, s-a aflat mormântul lui Hristos, oameni străini merg în pelerinaj, urcând terasele în trepte, la sanctuarul zeiței primăveri Venus
 Mai mult, nici unui evreu nu ii era permis accesul in Cetatea Sfântă.
Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Zeii Medii.
¨    Și acum concluziile generale.
  Despre Adrian ce să spunem că și-a făcut datoria. După anul 129, Adrian și-a îndreptat atenția către Orient, a călătorit prin Asia Mică, la Damasc, Palmyra, Antiohia, Ierusalim, etc.
  Concluzie generală. Dacă o privim așa cum ne apare în istorie și descrierea de diferiți istorici, aceste revolte, sunt lupta pentru libertate a poporului evreu și pe cealaltă parte e Imperiul Roman care caută să domine lumea acelor timpuri.
  Da poporul evreu a fost și este un popor dornic de libertate și dornic de adevăr. Numai în condiții de libertate deplină ei își pot practica religia primită de la Iehova. Totuși evrei nu sunt toleranți față de alte religii, ei le numesc religii păgâne.
  În cazul Romanilor Evrei  nici nu acceptă ca statuile Zeilor Romani să fie vizibile în Iudeea. În acest sens ei considerăstatuie Zeilor Romani sunt bune la coșul de gunoi.
  Concluzia mea este că evrei nu cunosc funcționarea corpului subti, cele cinci învelișuri, chakr-ele, mantr-ele elementelor subtile, deci într-un cuvânt ei au cunoștințe zero despre învelișul de Pranayama și Zeii care prezidează chakr-ele
  Despre romani sunt un imperiu care domină și acaparează totul, iar ca acest imperiudăinuie mult timp, aplică legile de menținere a imperiilor, dezbină și stăpânește.
  Când Hannibal a cucerit o mare parte din Italia, pentru ai învinge pe cartaginezi, romani ascultă strategia generalul Scipo. Acestă strategie prevedea debarcare în Cartagina, cucerirea ei și după aceia distrugerea ei. Cartagina a fost distrusă din temelii, iar Iudeea nu
Mare Zeu Vasile, Vasile cu Tati Shiva și Marii Zeii și Zeițe.
¨    Ce se întâmplă în Planul Subtil a Marilor Zeii?
  Așa cum v-am spus la început Tati Shiva aprobă și elaborează planul pentru o nouă religie. Iar Mare Zeiță Kundalini(Iehova la evrei) o coordonează și o execută.
  Iar Marii Zei sunt examinatori cum se face acestă religie. Trecuse trei mii de ani de la trecerea prin Marea Roșie și acum Marea Zeiță trebuia să prezinte Examenul Final în fața Marilor Zei pentru ai accepta Noua Religia Creștină.
  Aici vorbim de Religia Iudaică.
  În acest caz Marii Zei cer Marii Zeițe Kundaliniaducă un Mare Sacrificiu din Poporul Evreu.
  La acestă Mare Chemare a lui Iehova evreii vin cu mult curaj și nu își precupețesc, nici chiar sacrificiul suprem, numai să arate Marilor Zeii că ei îl respectă și iubesc pe Iehova.
  Marii Zeii acceptă ofranda adusă de Marea Zeiță Kundalini, prin sacrificiu și astfel Religia Iudaică devine Fundamentul Noi Religii Creștine
  Fără acest fundament Religia Creștină bătea pasul pe loc, nu putea să se răspândească în masa de popoare antice.

  Iată domnilor yoghini și creștini că fără sacrificiu suprem a evreilor, noi nu am fi avut noi azi religie Creștină.
  Ce propun Eu să fie o zi din an unde să se comemoreze acest Mare sacrificiu în cadrul Religiei Creștine.
Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Mari Zeițe.
v     Și acum Lămuriri Suplimentare la Covid-19.
 Am vorbit cum a fost distrusă Troia și Cartagena prin încălcare de către ele:  a Legilor Morale, a legilor Divine, a legilor de conviețuire socială. 
  Și în final am vorbit despre distrugerea statului Evreu pe motivul că era un Stat fanatic Religios. În toate aceste războaie și în Biblia Iudeo-Creștină Eu nu am văzut scris despre Covid-19.  
  Da Isus a vindecat oameni, dar El nu a spus și metoda lui de vindecare. Poate că și noi azi am putea folosi antidotul și metoda lui la Eliminarea lui Covid-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu